Вінницька поліція виписала штраф на авто батька Гройсмана – ЗМІ

Вінницька поліція виписала штраф на авто батька Гройсмана – ЗМІ

Батько Гройсмана з місця подій дзвонив головному транспортнику міста / Фото: vlasno.info

За кермом перебував радник мера Вінниці.

У Вінниці патрульна поліція упіймала на порушенні правил паркування авто батька спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана.

Як повідомляє видання Vlasno.info, яке розмістило фото з місця подій, в п'ятницю, 26 лютого, поруч з центральним універмагом поліцейський патруль почав складати протокол на Бориса Гройсмана. Батько спікера помітно нервував і дзвонив по телефону.

Як повідомляє видання "Букви" з посиланням на джерело в Нацполиції, виписали протокол на радника мера Вінниці Семена Ханука, який був з батьком Гройсмана. Штраф виписали за неправильну парковку. Ханук стверджує, що саме він був за кермом, оскільки батько голови ВР в той день відчував себе недобре. Крім того Ханук заявив, що "ситуація неоднозначна" авто Гройсмана-старшого могли спеціально вистежити.

"З нами стояло вісім поліцейських. Заради одного протоколу... так, Борис Ісаакович дзвонив Олексію Підоченку (директор департаменту транспорту міськради, — ред.), щоб з'ясувати, як можна на око визначити 10 метрів. Олексій приїхав... Я вважаю, що повинна бути хоч якась розмітка, щоб водії розуміли, де вже можна зупинятися. Чи буду платити штраф? А я ще в суд звернуся... Особисто я впевнений, що нас спеціально "пасли". Точніше Бориса Шпігеля, щоб потім голосно заявити про те, що батька Володимира Гройсмана оштрафували", - повідомив Ханук виданню "Реал".

Наприкінці січня співробітники Нацполіції оштрафували дружину прем'єр-міністра України Терезію Яценюк - вона розмовляла по телефону за кермом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація