Винуватець масштабної погоні у Кременчуці сам здався поліції

Винуватець масштабної погоні у Кременчуці сам здався поліції

Винуватець масштабної погоні у Кременчуці сам здався поліції

Фото: Кременчуцький Телеграф

На порушника склали два протоколи і три постанови про порушення ПДД.

Винуватець масштабної поліцейської погоні у Кременчуці сам здався правоохоронцям.

Про це повідомляє "Кременчуцький Телеграф" з посиланням на прес-офіцера поліції у місті Анну Васенко.

Вона розповіла, що поліцейські не змогли наздогнати 34-річного водія "Хаммера", він встиг виїхати за межі Кременчука і Кременчуцького району. Проте за кілька годин він сам прийшов до управління патрульної поліції. Також був затриманий пасажир позашляховика.

На порушника склали два протоколи і три постанови про порушення правил дорожнього руху – проїзд на заборонений сигнал світлофора, створення аварійних ситуацій, непокора поліції на вимогу зупинитися, керування автомобілем без відповідних документів, пошкодження службового автомобіля.

Щодо дівчини, яку під час гонитви зачепив поліцейський автомобіль, то, за словами Анни Васенко, вона не постраждала, відбулася лише переляком.

У поліції зазначили, що під час погоні було пошкоджено дві автівки – автомобіль поліції та автомобіль Audi цивільної особи.

Нагадаємо, увечері 1 жовтня у Кременчуці водій "Хаммера" з київськими номерами проїхав на червоне світло світлофора і не став зупинятися на вимогу поліцейського патруля. Незабаром за "Хаммером" гналися вже декілька екіпажів поліції. Під час гонитви один з поліцейських автомобілів збив дівчину-пішохода, виїхавши на тротуар.

Потім гонитва перемістилася в село Піщане під Кременчуком. Поліцейські намагалися заблокувати порушника, але він протаранив "Audi" і знову зміг втекти від них.

Повʼязані теми:

Наступна публікація