Виставка "Це наше і це твоє" стала національним рекордсменом

Проект зібрав понад п'ять тисяч дитячих малюнків.

Виставка "Це наше і це твоє" від Міністерства освіти і науки України та телеканалу ПЛЮСПЛЮС занесена до Національного Реєстру Рекордів.

ЇЇ було визнано найбільшою в країні – це понад п'ять тисяч дитячих робіт: малюнків, аплікацій, вишивок.

Їхніми авторами є дітлахи з усіх куточків України – від Волині до Донбасу – які взяли участь у однойменному проекті. Усі роботи – про те, чим пишаються юні українці та українки.

Зауважимо, виставка є фіналом Всеукраїнського проекту "Це  наше і це твоє", який проходив у вересні-листопаді 2015 року.

Проект зібрав понад п'ять тисяч малюнків про найпрекрасніші та найдивовижніші відкриття, досягнення та природні особливості нашої країни. З них було обрано 171 переможця, розповіді яких об'єднали у 25 більш загальних тем, що стануть основою нового сезону мультфільму "Це наше і це твоє".

"Кожен малюнок, що надійшов на проект,  –  неповторний, надихаючий, кожен хотілось показати другу, колезі й сказати: "тільки подивись, в якій чудовій країні ми живемо"! Тому ми дійсно щасливі, що нам вдалось показати кожен малюнок і не тільки другові чи колезі, а кільком тисячам киян. Ще раз дякуємо дітлахів за те натхнення, яке ми всі отримали  й вітаємо з встановленням національного рекорду", - зазначила генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС Іванна Найда.

"Коли перераховувала малюнки, хотілось зупинитись і просто роздивитись їх, постояти подовше, наповнитись їхньою енергетикою. Настільки вони цікаві, різноманітні, часто філософські, але абсолютно усі – про любов", - додала Лана Вєтрова, керівник Національного Реєстру Рекордів України.

Нагадаємо, виставка відбувалася у Мистецькому Арсеналі минулого тижня під час святкування Мистецької Масниці. Усі малюнки учасників є на сайті каналу ПЛЮСПЛЮС.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація