Військові, які загинули у аварії під Миколаєвом, потрапили до авто випадково

Військові, які загинули у аварії під Миколаєвом, потрапили до авто випадково

Військові, які загинули у аварії під Миколаєвом, потрапили до авто випадково

Названі імена всіх загиблих.

Троє загиблих у ДТП під Миколаєвом – військові 406-ї окремої артбригади ВМС, водій служив у 32-му реактивному полку, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Наймолодшому Євгену Кулініченку було всього 19 років. Олександру Олійнику – 22. У хлопця залишилась вагітна дружина. Третій, який помер в лікарні, - 43-річний Геннадій Адамов. Він нещодавно повернувся з АТО. Без батька залишилася донька. Увечері вони за наказом командира поверталися із ремонтної частини. В Опелі опинилися випадково. Їх зголосився підвезти знайомий водій з 32-го реактивного полку ВМС В'ячеслав Марченков, йому було всього 22 роки.

"Це дуже важка втрата для всієї бригади. Особисто для мене, що я втратив цих людей – чудових хлопців. За даним фактом у бригаді проводиться розслідування. Але жодне розслідування не поверне до життя людей. Тим більше таких молодих", - каже командир 406-ї окремої артбригади ВМС України Андрій Шубін.

В бригаді оголошено жалобу. Двоє хлопців були з Миколаївщини, двоє з Хмельниччини. Сьогодні їхні тіла забрали рідні.

Напередодні ввечері легковик з армійцями врізався у автоцистерну. Троє бійців загинули на місці, четвертий – помер у реанімації. Опель з армійцями рухався головною дорогою, а автоцистерна вивертала з автозаправки. Легковик влетів просто під бензовоз. В машині знесло дах.

Водій автоцистерни не постраждав. Саме він, за попередніми висновками, може бути винуватцем аварії. Його вже затримали.

"Попередньо встановлено, що водій автоцистерни не надав перевагу у русі транспортному засобу, який рухався по головній дорозі", - повідомила речник ГУ НП України в Миколаївській області Інна Парфенова.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація