Влада переконує, що ситуація з отруєннями в Ізмаїлі перебуває під контролем

Влада переконує, що ситуація з отруєннями в Ізмаїлі перебуває під контролем

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Загальна кількість постраждалих від отруєння зросла майже вдвічі.

Ситуація з масовими отруєннями в Ізмаїлі перебуває під контролем, за попередніми оцінками медиків загрози епідемії немає.

Про це у Facebook заявив голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі.

"Загальна кількість постраждалих від отруєння зросла майже вдвічі, але інтенсивність надходження хворих зменшується і важких випадків не зафіксовано. Всі необхідні препарати є в наявності і ми працюємо з фармацевтичними компаніями регіону для забезпечення безперебійних поставок ліків в разі такої необхідності", - зауважив він у соцмережі.

Нагадаємо, увечері суботи, 18 червня, кількість жителів Ізмаїла Одеської області, які звернулися до лікарень із гострими кишковими інфекціями, сягнула понад 300 осіб.

Жителі Ізмаїла звертаються до лікарень з отруєннями два дні поспіль. У всіх діагностують гострі кишкові інфекції. Люди пили водопровідну воду, в яку могли потрапити нечистоти після проливного дощу в місті.

В Ізмаїлі оголосили надзвичайну ситуацію. У місті закрили всі заклади громадського харчування та ринки. У магазинах заборонили продавати продукти, що швидко псуються. Водночас містяни активно скуповують у крамницях бутильовану воду та продукти харчування. У місті виставили охорону біля водойм, людям не дозволяють у них купатися. Працівники санепідемслужби проводять заходи з дезінфекції по всьому місту.

Поліція відрила справу й розслідує ситуацію.

Що призвело до масового захворювання сотні жителів Ізмаїла

Що призвело до масового захворювання сотні жителів Ізмаїла

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація