Власник гаража, у якому знайшли авто львів'янина, не може забрати ключі від споруди в орендарів

Власник гаража, у якому знайшли авто львів'янина, не може забрати ключі від споруди в орендарів

Власник гаража, у якому знайшли авто львів'янина, не може забрати ключі від споруди в орендарів

У машині виявили сліди крові

Чоловік розповів ТСН, що два роки здавав свій гараж.

Вже тиждень увага всієї країни прикута до історії із зникненням львів'янина Тараса Познякова - волонтери разом із правоохоронцями ні на хвилину не припиняли пошуки, і нарешті 11 квітня ввечері авто Тараса знайшли, йдеться у сюжеті ТСН.

На околиці столиці, у Києво-Святошинському районі у гаражному кооперативі "Темп–1" знайшли автівку зниклого. Охоронниця Марія того вечора була на варті. Розповідає, що на власні очі не бачила, але чула, як слідчі розповідали про плями крові у салоні, розбите скло, кулю всередині і брудні чоботи.

"Нас позвали підписати документи. Я прийшла - підписала. Експерти були. Потом забрали машину", - розповідає охоронниця.

Волонтери, які весь тиждень не припиняли пошуків Тараса, обурились: мовляв, правоохоронці не зізнаються, що знайшли машину львів'янина і у такий спосіб вводять людей в оману.

Батько 25-річного Тараса коментарів уникає. Охоронці кооперативу більш говіркі. Кажуть, що гараж належить киянину Андрію. Застати його вдома ТСН не вдалось. Утім телефоном чоловік підтвердив – це правда, але сам він гаражем не користувався.

- Це ваш гараж?

- Так.

- У вас в гаражі знайшли автівку.

- Чув, мені повідомили.

- Яким чином вона у вас опинилась в гаражі?

- Я не знаю, пару років орендували мій гараж. Я останнім часом намагаюсь забрати ключі свої.

- Хто у вас орендував цей гараж?

- Я не знаю. Я не можу з вами розмовляти. Зараз ведеться слідство.

Авто зниклого львів’янина Тараса Познякова знайшли

Авто зниклого львів’янина Тараса Познякова знайшли

У поліції знайдення автомобіля підтвердили лише за півдоби, коли машина вже була на штрафмайданчику. Пошуки Тараса Познякова та його кривдників тривають.

Поліція оголосила зниклого в розшук 5 квітня. За словами прес-служби ГУ Національної поліції у Львівській області Світлани Добровольської, 4 квітня мати 25-річного хлопця звернулася до Франківського відділу поліції із заявою про те, що її син поїхав до Києва і не виходить на зв'язок.

У Львові колеги Тараса Познякова, який працював в одному з районних судів, розповіли, що напередодні поїздки він узяв одноденну відпустку. Колеги припускають, що Тарас шукав більш вигідної пропозиції, у суді він працював консультантом і мав невисоку зарплатню, тож у столицю їхав найпевніше на співбесіду.

Родичі та друзі думають, що Тараса можуть утримувати заради викупу. Однак, кажуть, підстав для цього немає, адже родина незаможна.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація