Власника квартири у Павлограді, де прогримів вибух, підозрюють у вбивстві

Власника квартири у Павлограді, де прогримів вибух, підозрюють у вбивстві

Фото: Національна поліція України

Внаслідок вибуху пошкоджено три квартири.

У Павлограді власника квартири, де відбувся вибух газу, підозрюють у вбивстві.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Сьогодні, 18 вересня, вночі громадяни повідомили про вибух газу на вул. Дніпровській. Майже одночасно з цим повідомленням до чергової частини зателефонував чоловік, який розповів, що виявив в будинку по вул. Новій тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

На місце вибуху та вбивства виїхали слідчо-оперативні групи відділу поліції. Поліцейські встановили, що на останньому поверсі 5-поверхового будинку стався вибух природного газу, внаслідок чого вогнем було пошкоджено три квартири.

Фото: Національна поліція України

Поліцейські, які виїхали на місце вбивства виявили на площадці між першим та другим поверхом будинку по вул. Новій тіло 53-річної жінки з численними колото-різаними пораненнями обличчя, шиї, живота та грудної клітини.

Коли правоохоронці знаходились на місці вибуху, сусіди звернули їх увагу на стоячого поодаль власника квартири, в якій стався вибух.

Фото: Національна поліція України

Поліцейські підійшли до нього та побачили на одязі сліди, які вказують на скоєння злочину стосовно жінки, тіло якої було виявлено раніше.

Також було встановлено, що загибла та чоловік раніше перебували у шлюбі.

Чоловік підозрюється в умисному вбивстві та порушенні вимог пожежної безпеки. Наразі він затриманий і йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 18 вересня, в Павлограді Дніпропетровської області у п'ятиповерховому будинку стався вибух.Міська влада вирішує питання щодо відселення мешканців пошкоджених квартир до тимчасового житла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація