Вночі у Станиці та біля Дебальцевого точилися бої

Вночі у Станиці та біля Дебальцевого точилися бої

Біля Станиці та Дебальцевого точилися бої / Фото: Reuters

Проте бойовики отримали жорстку відповідь.

Після 18 години вечора бойовики на Донбасі продовжували обстрілювати позиції військових та мирні населені пункти з різних видів озброєння, а в Станиці та біля Дебальцевого відбулися бойові зіткнення.

Про це на своїй сторінці у Facebook звітує прес-центр АТО.

Зокрема, за даними штабу, на Луганському напрямку з мінометів та артилерії найманці вели вогонь по Новотошківці, Старому Айдару, Сокольникам, Макаровому, Вільховому та тричі по Станиці Луганській, а з "Градів" та мінометів - по Щастю.

"Після обстрілу з танка, о 00.35, в Станиці Луганський відбулося бойове зіткнення. Отримавши жорстку відповідь, бандити відступили", - наголошується в повідомленні.

На Дебальцівському напрямку бойовики обстріляли з мінометів та артилерії по два рази Санжарівку та Дебальцеве, а з "Градів" - Малоорлівку. О 23.05 відбулося бойове зіткнення в районі Дебальцево. 

 

Допис by Прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку з мінометів та артилерії найманці обстріляли Красногоровку й тричі - Новотроїцьке.

В той же час, бандити не припиняють цілеспрямоване ведення вогню по населеним пунктам. Минулої доби з БМ-21 "Град" вони поливали вогнем Щастя, а з мінометів та артилерії - Новотроїцьке, Миколаївку, Гранітне, Щастя та Чермалик.

Раніше повідомлялося, що навколо Дебальцевого бойовики щосили намагаються замкнути військових у "котлі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація