Водій BMW, який на шаленій швидкості тікав від поліції, пручався отриманню підозри

Водій BMW, який на шаленій швидкості тікав від поліції, пручався отриманню підозри

Фото: pixabay.com

Поліцейські зачитали текст підозри у присутності свідків.

24 лютого ввечері працівники Головного управління Національної поліції у Києві оголосили підозру Ростиславові Храпачевському, який за кермом BMW тікав від правоохоронців. Відео з оголошенням підозри розмістили на сайті Нацполіції.

Повідомляється, що Храпачевського підозрюють у вчиненні опору представникові влади, працівникові правоохоронного органу. Водій не став слухати повний текст підозри, який був оголошений уповноваженим слідчим. На повідомлення слідчого він говорив "я не буду слухати", "я свідчити не збираюсь", "це ви не мені говорите" і тому подібне. Цей факт був зафіксований у присутності понятих та підтверджений відеозаписом.

Підозра була направлена водієві з повідомленням поштою. Таким чином слідство, згідно із чинним законодавством, офіційно повідомило про підозру, яку напередодні було погоджено з процесуальним керівником у вказаному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. 18 січня столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві. Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців. 

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що підозрюваний в умисному вбивстві пасажира BMW працював слідчим у міліції, пройшов переатестацію і став поліцейським.

Повʼязані теми:

Наступна публікація