Водій Омельченка потрапив до лікарні у передінфарктному стані

Водій Омельченка потрапив до лікарні у передінфарктному стані

Водій Омельченка перебуває у лікарні

Чоловіка забрала швидка допомога.

Водій Олександра Омельченка Анатолій Нищун не відмовлявся від свідчень, які давав з приводу смертельної аварії. Про це ТСН повідомив адвокат Нищуна Степан Суткевич.

Сьогодні деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Нищун від свідчень відмовляється. Однак, як стало відомо ТСН з власних джерел у прокуратурі, водій Омельченка не відмовлявся від попередніх свідчень, а скористався правом не нести відповідальність за відмову від дачі свідчень – таке право українцям дає Конституція.

Як розповів адвокат, Нищуна забрала швидка допомога до лікарні – у чоловіка був тиск 200/140, передінфарктний стан. Підозрюваний перебуває у лікарні й сьогодні, саме до медичного закладу прийшов слідчий з наміром допитати водія. Через поганий стан здоров'я Нищун не дав свідчень.

Також від адвоката ТСН стало відомо, що похорон загиблої Тетяни Микитин оплатить Олександр Омельченко.

Аварія сталася 20 грудня. Особу постраждалої вдалось встановити лише наступного дня, оскільки до реанімації вона потрапила у комі, а документів з собою не мала.  Водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали.

Свідок аварії розповів, що авто Омельченка і до аварії на трасі поводилось небезпечно і ледь не скоїло ДТП на зустрічній смузі.  22 грудня Анатолію Нищуну обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Наступного дня постраждала померла у лікарні.

Тетяну Микитин, яка загинула під колесами машини Омельченка, поховають цієї суботи

Тетяну Микитин, яка загинула під колесами машини Омельченка, поховають цієї суботи

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація