Водієві BMW, який на шаленій швидкості тікав від поліції, досі не висунуто жодних підозр

Водієві BMW, який на шаленій швидкості тікав від поліції, досі не висунуто жодних підозр

Водієві автомобіля «BMW» не висунуто жодної підозри / Фото: pixabay.com

Про це заявляють адвокати патрульного Сергія Олійника.

Захисники патрульного Сергія Олійника заявляють, що станом на сьогоднішній день водієві автомобіля "BMW", який 7 лютого намагався втекти від переслідування правоохоронців, досі не висунуто жодної підозри.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив адвокат Олійника Ростислав Пукало, передає УНІАН.

"Ніякої підозри ще немає, але ми переконані, що підозру треба виносити і проводити досудове слідство", -  заявив він.

Його колега Микола Єременко розповів, що "є кримінальне провадження за фактом зберігання (водієм "BMW" - ред.) наркотичної речовини, знайденої в автомобілі".

"Але на сьогоднішній день я знаю, що це кримінальне провадження буде закрито, оскільки кількість наркотичної речовини є недостатньою для висунення йому підозри", - зазначив адвокат.

У Львові й Києві провели мітинги на підтримку заарештованого столичного полісмена

У Львові й Києві провели мітинги на підтримку заарештованого столичного полісмена

Нагадаємо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. 18 січня столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві. Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців. 

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що підозрюваний в умисному вбивстві пасажира BMW працював слідчим у міліції, пройшов переатестацію і став поліцейським.

Повʼязані теми:

Наступна публікація