Вогненна ДТП під Вінницею: невідомі спровокували аварію і обстріляли водія

Нападники у масках та камуфляжі втекли з місця інциденту.

Під Вінницею поблизу повороту у село Зарванці зіткнулися і спалахнули "Мерседес-Бенц" та "Опель-Вектра".

Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Загорання автомобілів сталося учора (15 вересня, - прим.ред.) близько 17 години", - йдеться у повідомленні.

За попередньою версією слідства, аварія була спровокована невідомими з метою нападу, оскільки після інциденту 32-річного водія Mercedes було госпіталізовано з непроникаючим вогнепальним пораненням грудної клітини з травматичної зброї.

Як зазначили очевидці, нападників було четверо, усі вони були у камуфляжі та масках.

"Почула крик, вибігла на поріг і злякалася. Тут полум'я. З одної машини вибігли 4 хлопця, які були у камуфляжній формі і масках. Вони побігли в одну сторону. З іншої машини вибігла жінка і побігла за ними. Загоряння почалося з "Опеля" і перекинулося на "Мерседес". Рятувальників викликала моя сусідка, але вони приїхали через півгодини, а потім і швидка приїхала" - розповіла місцева мешканка Ольга Вишенська, пише "Depo.Вінниця".

Наразі правоохоронці розшукують осіб, які їхали в "Опелі", встановлюються усі обставини та причини події.

"Слідством подія попередньо кваліфікована як хуліганські дії відповідно до ч.4 ст.296 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років", - додали у поліції.

Нагадаємо, напередодні у курортній Затоці сталися заворушення з кийками і сльозогінним газом. Під місцевою адміністрацією побилися представники інвестора, "тітушки" та поліція.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація