"Волосся мами стало сірим". Волонтер, якого жорстко побили, прийшов до тями після "сну" в два тижні

"Волосся мами стало сірим". Волонтер, якого жорстко побили, прийшов до тями після "сну" в два тижні

"Волосся мами стало сірим". Волонтер, якого жорстко побили, прийшов до тями після "сну" в два тижні

Сергій Моргунов / Фото: Фото зі сторінки у Facebook Сергія Моргунова

Сергій Моргунов відзначив, що він потроху одужує і похвалив лікарів в госпіталі.

Волонтер і фотограф Сергій Моргунов, якого жорстоко побили в Подільському районі Києва, вперше після інциденту розповів про своє самопочуття.

У Facebook він зазначив, що "після сну, який тривав два тижні" побачив, що "прекрасні каштанове волосся мами стали сірими".

Сергій зазначив, що він потроху одужує і похвалив лікарів в лікарні, де проходить лікування.

"Почав ходити, синці та набряки майже зійшли, шви зняли, шрами будуть красивими; кістки зрощуються не так швидко, але кріпну. Сподіваюся, незабаром випишуть. Основна травма для лікування вимагає значно більше часу і уваги, чим і займуся найближчий рік. А поки що заново знайомлюся з собою, своїм тілом і новим "життя після", - розповів волонтер.

Також він додав, що ще деякий час не зможе відповідати на повідомлення і дзвінки.

Нагадаємо, про жорстоке побиття фотографа і волонтера Сергія Моргунова у Подільському районі Києва стало відомо 24 травня. У нього було діагностовано забій головного мозку, крововилив у мозок, перелом нижньої щелепи, перелом носа, перелом відростка лобової кістки і часткову втрата пам'яті. Сам потерпілий не може згадати, хто вчинив напад. Пізніше користувачі соцмереж почали повідомляти про аналогічні події з нападом на чоловіків у Подільському районі Києва. Анна Білоус написала в Facebook, що вночі 22 травня близько 15 хлопців у спортивках з собакою били всіх перехожих чоловіків, які проходили поруч. Інцидент стався на Нижньоюрківській. Ще одне повідомлення про бійку надходило з Почайнинської вулиці в цьому самому районі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація