Чемодан, вокзал, Росія: українці хочуть депортувати Шувалова, який продукує новини "Інтера"

Чемодан, вокзал, Росія: українці хочуть депортувати Шувалова, який продукує новини "Інтера"

Фото: УНІАН

На сайті президента України збирають підписи з вимогою депортувати Ігоря Шувалова. 

На сайті президента України з'явилась петиція з вимогою депортувати громадянина Росії Ігоря Шувалова, який з березня 2014 року займає посаду заступника директора з розвитку компанії "Національні інформаційні системи", що продукує новини для каналу "Інтер".

Ініціатор звернення Сергій Скоробогатий нагадав, що Служба безпеки України застерігала Шувалова "про неприпустимість протиправної поведінки та мала примусово видворити його з України".

"Не зважаючи на це, Ігор Шувалов вже два роки промиває мізки українцям і ніхто не реагує на це. За цей час росіянин привів на Інтер інших російських медійників, ту ж Марію Столярову, яка обматюкала рідних Небесної Сотні в ефірі Інтера. Вимагаємо депортувати Ігоря Шувалова за межі України", - йдеться у петиції.

Нагадаємо, напередодні, 24 лютого, була депортована громадянка РФ Марія Столярова, яка працювала на телеканалі "Інтер" шеф-редактором програми "Подробиці тижня".

Вона під час прямого включення з Майдану Незалежності перервала спілкування з родичами загиблих у лютому 2014 року активістів, вживаючи нецензурну лексику. "Нумо, давайте закінчуйте цю х*йню", - сказала Столярова.

У четвер, 25 лютого, бійці полку "Азов" прийшли блокувати офіс телеканалу в Києві. Вони вимагають відкликати ліцензію "Інтера" за "прокремлівську пропаганду". Їхня акція є безстроковою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація