Встановлені особи всіх "беркутівців", які розстрілювали Євромайдан - Геращенко

Встановлені особи всіх "беркутівців", які розстрілювали Євромайдан - Геращенко

Всі винні переховуються в Росії або в Криму

Також правоохоронні органи мають інформацію щодо інших гучних злочинів революційного часу.

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що правоохоронні органи знають імена всіх екс-бійців "Беркуту", які стріляли по активістах Євромайдану, повідомляє ТСН.

"Ми знаємо повністю всіх, хто стріляв на Інститутській 20-го числа. Це 16 осіб, які втекли з України, вони всі зі спецроти "Беркуту". Хтось знаходиться у Криму, хтось – в Росії", - повідомив Геращенко.

Окрім того, визначені особи, причетні до злочинів проти Тетяни Чорновол, журналіста Веремія, активіста Вербицького, вони всі переховуються на території Росії. На цих осіб зібрана вичерпна доказова база.

Геращенко повідомив, що давали накази щодо стрільби на Євромайдані чинні на той момент заступники міністра МВС Віктор Дубовик та Віктор Ратушняк, начальник "Беркуту" Сергій Кусюк, керівник Внутрішніх військ Станіслав Шуляк.

Як каже радник міністра, у кожному конкретному злочині діяло окреме угрупування, оскільки багато хто хотів "вислужитись" перед екс-президентом.

"У Януковича було багато груп, які змагались одна з одною, що саме вони можуть принести "хазяїну" ключ до вирішення проблеми Євромайдану. Тому в кожному випадку є свої відповідальні", - каже радник Авакова.

Встановлено 16 працівників "Беркута" причетних до розстрілу на Майдані - Геращенко

Встановлено 16 працівників "Беркута" причетних до розстрілу на Майдані - Геращенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація