Вже в перший день виставки зброї у Києві вітчизняні виробники отримали замовлення

Турчинов та Аваков пообіцяли закупити вертольоти, новітні БТРи та іншу зброю.

У рамках проведення масштабної суміжної виставки "Зброя та безпека" та "Авіасвіт", на якій спеціалізовані підприємства зі всього світу показують свою найкращі та найсучасніші зразки зброї та військового спорядження, вже досягнуті перші домовленості із закупівлі техніки для українського війська.

Так, Міноборони України та Нацгвардія оголосили про закупівлю вітчизняних вертольотів Мі-8, також замовлення отримав і Харківський танковий завод, який має поставити БТР-4 та БТР-3.

"Ми працюємо в рамках оборонного замовлення, прямих контрактів, за рахунок фінансування Кабміна з резервного фонду ", - пояснив міністр МВС Арсен Аваков.

Слід зазначити, що на виставці також продемонстрували свої зразки такі потужні вітчизняні підприємства, як "КрАЗ", яке випускає військові бронемашини, "Південьмаш" з проектами крилатих ракет та ракетних тактичних комплексів , "Антонов" з твердим наміром запустити у серію Ан-70, київський "Луч" з протитанковими ракетними комплексами та багато інших підприємств, яким залишилось чекати тільки одного -  замовлень.

Нагадаємо, що Міноборони звітує про початок відправлення воєнкомів у зону АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація