З ініціативи водія-героя у соцмережах збирають кошти для родин вбитих у Дніпрі патрульних

З ініціативи водія-героя у соцмережах збирають кошти для родин вбитих у Дніпрі патрульних

Фото: УНІАН

Чоловік, який намагався зупинити злочинця, відмовився від грошей.

Нардеп Антон Геращенко опублікував реквізити для збору коштів родинам вбитих у Дніпрі патрульних полісменів – Артема Кутушева та Ольги Макаренко.

Дніпровському водію маршрутки - 62-річному Валерію Тімоніну, який спробував зупинити зловмисника Олександра Пугачов, ризикуючи життям, запропонувати зібрати кошти. Чоловік від  грошей відмовився і закликав допомагати рідним вбитих полісменів.

"Дякую. Мені нічого не потрібно. Я просто не міг дивитися, як на моїх очах убивають дітей. Я просто зробив те що повинен. Краще опублікуйте картки сімей загиблих поліцейських", - цитував Геращенко слова героїчного водія.

Згодом нардеп опублікував у Facebook пост із реквізитами рідних Ктушева та Макаренко. 

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація