Пасажир зняв на відео, як виглядатимуть нові вагони-трансформери

Пасажир зняв на відео, як  виглядатимуть нові вагони-трансформери

Фото: УНІАН

Як повідомляється, таких вагонів буде 13. 

Користувач мережі Facebook Ігор Плескач показав відео з новими вагонами-транформерами, які з'являться у парку "Укрзалізниці" вже восени. У нічному режимі вагона нижні і верхні полиці купе будуть використовуватися як комфортні місця для сну, а у денному режимі – трансформуватимуться у місця для сидіння. Місця для багажу під сидіннями, як видно з відео, у нових вагонах залишаться.

В "Укрзалізниці" передбачають, що вагони-трансформери обслуговуватимуть новий маршрут Київ – Львів – Івано-Франківськ категорії "Нічний експрес" у нічному сполученні та категорії Інтерсіті – в денному. Також графік може складатися таким чином, що у дні пікового попиту маршрут поїзда буде продовжуватись до курортних міст Ворохта та Яремча, які користуються популярністю серед вітчизняних туристів.

Нагадаємо, американська корпорація General Electric передасть Україні свій локомотив для демонстрації його можливостей на українській залізниці. Перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов висловив сподівання, що цей крок стане початком тісної та взаємовигідної співпраці між General Electric та Укрзалізницею.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація