З'явилося відео зухвалого нападу на поліцейського в Харкові

З'явилося відео зухвалого нападу на поліцейського в Харкові

Фото: В’ячеслав Маврічев / Facebook

Наразі правоохоронець перебуває у лікарні.

На відеохостингу YouTube з'явилося відео інциденту в Харкові, в результаті якого поліцейський отримав забито-рвану рану потиличної зоні і нині перебуває у лікарні.

Нагадаємо, правоохоронець постраждав 9 травня після зупинки автомобіля Volkswagen для перевірки на вулиці Петровського в центрі міста.

"В іномарці патрульний поліцейський помітив під сидінням предмет, схожий на зброю. Під час з'ясування інциденту підозрювані викликали на місце події додаткові сили. Один з чоловіків поранив поліцейського", - повідомлялося в прес-службі поліції Харківської області.

Патруль помітив "Фольксваген Таурег". Машина проходила по одному з орієнтувань (про розшук). Патрульні попросили водія вийти. Коли той відкрив двері – побачили в салоні пістолет. Водій викликав знайомих, патруль – підкріплення.

Як писав у Facebook журналіст В'ячеслав Маврічев, коли приїхали друзі водія, зав'язалася бійка. Одного з патрульних вдарили по потилиці чимось металевим. Швидше за все – кастетом. Бійці батальйону "Харків-2" відкрили вогонь у повітря, з травмату.

Пораненого правоохоронця прооперували у лікарні швидкої допомоги. Зловмисника розшукують. Загрози життю правоохоронця, за попередніми даними, немає.

У Харкові досі розшукують зловмисника, який підстрелив байкера

У Харкові досі розшукують зловмисника, який підстрелив байкера

Повʼязані теми:

Наступна публікація