Із загиблим журналістом Шереметом прощатимуться у п'ятницю

Із загиблим журналістом Шереметом прощатимуться у п'ятницю

Фото: Reuters

Час початку скорботної церемонії уточнюють.

Прощання з журналістом Павлом Шереметом, який загинув у вибуху авто, відбудеться у п'ятницю, 22 липня. Про це повідомила головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва-Боровик на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі! Я розумію, що всі хочуть знати час і місце прощання з Павлом. Це буде завтра, 22 липня, в Українському домі. Точний час повідомимо після 15:00 сьогодні. Пов'язано з розслідуванням. Дякую за розуміння", - зазначила головний редактор видання, у якому працював Шеремет.

Зазначимо, що слідство розглядає шість версій вбивства Шеремета, про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандіт.

Нагадаємо, вранці 20 липня у Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто, яким він пересувався, вибухнуло. В результаті журналіст загинув на місці. Очевидці повідомляють, що звук вибуху було дуже чути. Машина, яка належала редактору-засновнику видання "Українська правда" Олені Притулі, повністю знищена. Самої Притули в автомобілі не було.

Пізніше генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив, що в машині було закладено вибуховий пристрій, а справу будуть розслідувати за однією з версій, головна з яких "Умисне вбивство".

Шеремет

Ворог Лукашенка та друг Нємцова: чим запам’ятався і кому заважав Павло Шеремет

Ворог Лукашенка та друг Нємцова: чим запам’ятався і кому заважав Павло Шеремет

Повʼязані теми:

Наступна публікація