За добу знищено близько 250 бойовиків та десятки одиниць техніки – РНБО

За добу знищено близько 250 бойовиків та десятки одиниць техніки – РНБО

Українські війскові знищили десятки одиниць техніки / Фото: Instagram/lana_vihrova

Терористи зазнали значних втрат у зоні АТО

За минулу добу у зоні антитерористичної операції (АТО) знищено близько 250 російських найманців. Про це в понеділок, 25 серпня, повідомив речник РНБО України Андрій Лисенко.

За його словами, протягом доби сили АТО 39 разів вступали у вогневий контакт з терористами. Українські військові вели позиційні бої та відбивали контратаки у передмістях Луганська, Донецька та Іловайська.

Зокрема, в районах Іловайська, Харцизька, Оленівки знищено близько 250 російських найманців, 8 танків, 10 бойових броньованих машин, 3 установки "Град", 1 гаубицю, повідомив Лисенко.

За його словами, найзапекліші зіткнення відбулись неподалік Оленівки під Донецьком, де було знищено 7 танків, 7 бойових броньованих машин, 1 систему "Град", 1 гаубицю та близько 80 бандитів.

Лисенко також повідомив, що СБУ спільно з батальйоном "Айдар" біля Олександрівська Луганської області знешкодили табір бойовиків. Знайдено РПГ, вогнемети "Шміль" та велику кількість боєприпасів.

Нагадаємо, що за інформацією РНБО, 25 серпня в районі населених пунктів Щербак та Новоазовськ змішана колона російської бронетехніки у складі 10 танків, 2 БМП та 2 "Уралів" порушила державний кордон України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація