За останні 4 тижні в АТО загинула рекордна кількість військових – Геращенко

За останні 4 тижні в АТО загинула рекордна кількість військових – Геращенко

Фото: УНІАН

Вона також наголосила, що нині - абсолютно трагічний період за цей рік.

Уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила про значне погіршення ситуації на Донбасі.

Про це вона повідомила під час круглого столу в Києві, передає "УНІАН". Вона також додала, що за останні чотири тижні на фронті рекордна кількість жертв.

"Ми маємо зараз абсолютно трагічний період за цей рік - після травневих свят значне збільшення обстрілів, кількості порушень режиму тиші на сході", - сказала Геращенко.

"Ми маємо абсолютно рекордну за останні 4 тижні кількість загиблих та поранених на фронті, в тому числі і серед цивільного населення. І, очевидно, що безпекова ситуація на Донбасі, її значне погіршення є тим ключовим моментом, який не дозволяє говорити про можливість вирішення питань в гуманітарній та економічній сфері, … безпекова ситуація на сході - це є пріоритет", - додала Геращенко.

Як повідомлялося раніше, 12 червня українська сторона зазнала значних втрат внаслідок потужного артобстрілу Авдіївки. Внаслідок артилерійського обстрілу бойовиками Авдіївки в ніч на 12 червня загинули 4 українських бійця, ще 13 отримали поранення.

З'ясовують кількість поранених бійців в зоні АТО за минулу добу

З'ясовують кількість поранених бійців в зоні АТО за минулу добу

Повʼязані теми:

Наступна публікація