Вбитий Сашко Білий планував після Великодня одружитися з журналісткою

Вбитий Сашко Білий планував після Великодня одружитися з журналісткою

Сашко Білий планував одружитися / Фото: УНІАН

За активістом "ПС" стежили.

Друг Олександра Музичка розповів, що  за кілька тижнів до вбивства Сашка за ними стежили. Товариш наказував Білому вдягнути бронежилет, але Музичко знехтував порадою, а за три дні до смерті подарував його Дмитру Ярошу.

Як йдеться в сюжеті  ZIK, Музичко – ідеальний герой для антиукраїнської пропаганди в Росії навіть після смерті. В останньому матеріалі російського  телеканалу розповідають про те, що батьки Сашка для того, щоб розслідувати причину загибелі сина, звернулися до магів та екстрасенсів.

"Російським ЗМІ важливо було показати, що в Україні хаос, що до влади прийшли бандити, які ігнорують закони", – стверджує політолог Ігор Танчин.

Сашкові Білому також приписують тісний зв'язок з криміналом. Журналісти отримали у МВС офіційне підтвердження щодо судимостей Музичка: з 1999-го по 2003-й Сашка Білого утримували в СІЗО, а у 2003 році його засудили до такого ж терміну за вимагання.

Про покійного Музичка у рідному селі згадують або добре, або ніяк. Односельчани стверджують, що зі зброєю Сашка ніхто в селі не бачив. Кажуть, був добрим чоловіком і  нікого не ображав.

Старший брат Олександра Музичка шокував журналістів подробицями з особистого життя Сашка. Вперше за 52 роки Олександр після Великодня планував одружитися.

"Якраз весілля мало бути після Великодня. Вона – журналістка. Разом з Сашком жили вже кілька років, готувалися до одруження",  – розповів Адам Музичко.

Нагадаємо, Сашко Білий був смертельно поранений під час спецоперації із затримання в ніч з 24 на 25 березня, бо відкрив вогонь у бік правоохоронців.

У свою чергу "Правий сектор" зажадав негайної відставки глави МВС Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичка співробітників спецпідрозділу "Сокіл".

Музичко – ідеальний герой для антиукраїнської пропаганди в Росії навіть після смерті

Музичко – ідеальний герой для антиукраїнської пропаганди в Росії навіть після смерті

Повʼязані теми:

Наступна публікація