Захід України змочить дощем із снігом, а на півночі вдарять морози

Захід України змочить дощем із снігом, а на півночі вдарять морози

Міста України вкрив сніг. Ілюстрація / Фото: vk.com/helendrakula

В Україні почалася справжня зима.

У вівторок в Україні синоптики не очікують істотних опадів, а в середу прогнозують невеликий мокрий сніг.

Як зазначається, 25 листопада в Криму протягом доби можливі незначні опади та на крайньому заході країни вдень - дощ із мокрим снігом, заявили в Укргідрометцентрі.

Також повідомляється про ожеледицю на дорогах західної половини України, вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі буде від 4° до 9° морозу, у Чернігівській та Сумській областях - до 12°, на Закарпатті та в Криму - близько 0°; вдень очікують 0-5° морозу, лише в західних, Одеській області та в Криму - 1-6° тепла.

У Києві істотних опадів не прогнозують, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі впаде до 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.

У середу, 26 листопада, в Україні подекуди пройде невеликий мокрий сніг; у південній частині країни - з дощем, у деяких регіонах прогнозують налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, у Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура знизиться вночі до 5-10° (у східних областях та на півночі Лівобережжя - до 14°), вдень буде 0-5° морозу; на крайньому заході та півдні вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень прогріється до 1-6° тепла.

У столиці України – невеликий мокрий сніг, на дорогах можлива ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме близько 6-8°, а вдень - 1-3° морозу.

Нагадаємо, київських водіїв закликали не користуватися власними автівками через недільний снігопад.

Повʼязані теми:

Наступна публікація