Закордонні подорожі та годинник Apple. Чим хизується у мережі дружина печерського прокурора

У декларації прокурора Черновського вказана зарплата у 5 тисяч гривень.

Молода дружина прокурора Печерського району міста Києва Ігоря Черновського разом із чоловіком, судячи із фото, дуже часто подорожують.

На своїй сторінці в Instagram молода жінка постить фотографії із дорогих курортів та різноманітних країн, зокрема, Франції та Монако.

Жінка, яка постить фото під ніком "dasha_dasha_ch", ділиться спільними світлинами із чоловіком та демонструє дорогі аксесуари. Зокрема, годинник Apple Watch із Міккі Маусом.

Крім того, на кількох фото дружина Черновського позує із сумками від Prada та Louis Vuitton. Оригінальні моделі цих сумок коштують більше 29 тисяч та 62 тисяч гривень відповідно.  

Слід зауважити, що печерський прокурор Черновський задекларував, що отримує лише 5 тисяч гривень на місяць.

Однак, судячи з його фото та світлин його дружини, подружжя витрачає набагато більше.

За інформацією журналіста Дениса Бігуса, батько дружини Черновського - колишній прокурор Києва  Анатолій Мельник. Мати двох дітей до 24 років встигла відкрити за 7 мільйонів власну фірму.

Зауважимо, що вчора, 24 березня, дружина Черновського змінили налаштування приватності на своїй сторінці та закрила її для сторонніх. 

Нагадаємо, що у соціальних мережах розшукали сторінку невістки глави НБУ Валерії Гонтаревої Валерії Томашевської. Томашевська вийшла заміж за старшого сина Гонтаревої – Антона. На своїй сторінці у "ВКонтакте" дівчина похизувалася світлиною у весільній сукні та яскравою фотосесією із дівочої вечірки – перед об'єктивами камери дівчина позувала в обтислій чорні міні-сукні та незвичних панчохах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація