Заступник голови Київської ОДА Парцхаладзе подав у відставку

Заступник голови Київської ОДА Парцхаладзе подав у відставку

Фото: facebook.com/lev.partskhaladze

Чиновник не повідомив про причини свого рішення.

Перший заступник голови Київської облдержадміністрації Лев Парцхаладзе заявив, що 2 листопада був його останній день на цій посаді.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Парцхаладзе подякував колективу Київської ОДА "за професійну продуктивну роботу, підтримку і допомогу в реалізації важливих для розвитку області проектів".

"Нам багато чого вдалося зробити: на Київщині розгортається адміністративна реформа, на принципово новий рівень піднялася якість надання державних послуг, запущена реформа шкільної освіти... До цих перетворень пройдено непростий шлях, накопичений величезний досвід, який я готовий застосувати для подальшого реформування країни. Настав час рухатися далі", - написав тепер уже колишній заступник голови Київської ОДА.

Лев Парцхаладзе, який працював в обласній адміністрації з лютого 2015 року, не повідомив про причини своєї відставки. Також він не повідомив, чим буде далі займатися.

Парцхададзе – відомий український бізнесмен, заслужений економіст України і політичний діяч. Протягом двох десятиліть він очолював інвестиційні компанії, тричі ставав кращим топ-менеджером України за версією журналу "Компаньйон", а в 2004 році став людиною року в загальнонаціональній програмі в номінації "Підприємець року". З 2014 року Лев Парцхаладзе очолює територіальну організацію "Блоку Петра Порошенка" в Київській області.

Нагадаємо, 28 жовтня президент України Петро Порошенко офіційно представив нового голову Київської облдержадміністрації – Олександра Горгана. Про те, що  голова Вишгородської райдержадміністраціїГорган виграв конкурс на посаду очільника Київщини стало відомо 11 жовтня – він переміг з великим відривом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація