Затримані у Криму "українські диверсанти" визнали провину та почали давати свідчення - ЗМІ

Затримані у Криму "українські диверсанти" визнали провину та почали давати свідчення - ЗМІ

Фото: Getty Images

Під час обшуку у затриманих були нібито виявлені карти з позначенням військових об'єктів і об'єктів інфраструктури Криму.

Затримані у Севастополі "українські диверсанти" нібито є кадровими працівниками Головного управління розвідки Міноборони України. Вони також ніби вже визнали провину і почали давати свідчення, повідомляє Интерфакс-Россия з посиланням на власне джерело, знайоме з ситуацією.

"Затримані є кадровими розвідниками ... Всі троє визнали свою провину і дають відповідні свідчення", - повідомило джерело.

Також, за словами джерела, під час обшуку затриманих були нібито виявлені мапи з позначенням військових об'єктів і об'єктів інфраструктури Криму.

"З урахуванням допиту затриманих встановлено, що вони готували, за попередніми даними, диверсії на електростанціях, станціях очистки води, а також газорозподільних мережах Криму", - розповіло джерело.

Воно також зазначило, що "завдяки злагодженим діям російських правоохоронців, підготовка до протиправних дій на інфраструктурних об'єктах була припинена".

Нагадаємо, сьогодні, 10 листопада, ФСБ Росії повідомила про нібито затриманих у Севастополі членів "диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки МОУ". У відомстві окупантів переконують, що затримані нібито планували вчинення диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим.

Водночас у Міноборони України цю заяву спростували.

Повʼязані теми:

Наступна публікація