Збройний напад у Могилеві-Подільському: "Люстратор" розпочинає власне розслідування

Збройний напад у Могилеві-Подільському: "Люстратор" розпочинає власне розслідування

Фото: Канал 2+2

Цього разу знімальна група "Люстратора" завітала до голови Міської Ради і правоохоронних органів міста, аби отримати роз'яснення, щодо стрілянини скоєної зятем мера. 

Сьогодні, 6 липня, о 19:20 вийде перший матеріал із циклу сюжетів програми "Люстратор 7.62" присвячений розслідуванню справи про криваву стрілянину в Могилеві-Подільському, яку вчинив місцевий депутат від партії БПП Сергій Шевчук.

На початку травня в Могилеві-Подільському сталася жахлива подія: місцевий бізнесмен і депутат міської Ради Сергій Шевчук на прізвисько "Шеф" скоїв напад на місцевого жителя Олександра Коломійця, який отримав два вогнепальних поранення.

Журналіст "Люстратора" Володимир Тимофійчук вирішив провести власне розслідування та дізнатися, чому, попри всі наявні докази злочину і велику кількість свідків, розгляд справи затягується, а депутату й досі не висунуто підозру.

Поспілкувавшись із потерпілим, журналіст дізнався декілька цікавих деталей. Зокрема, депутат вже вдруге стріляє в містян, однак у минулому пан Шевчук покарання не отримав. Крім того, бізнесмен має дуже міцні родинні зв'язки з одіозним мером міста Петром Бровком, який і сам неодноразово порушував закон.

Нагадаємо, наприкінці минулого року "Люстратор 7.62" зробив власне розслідування та оприлюднив офіційні відповіді посольства Республіки Молдова, у яких зазначено, що мер Могилів-Подільська є громадянином цієї країни. Та крім подвійного громадянства, Петро Бровко має незадеклароване майно й бізнес.

Цього разу знімальна група "Люстратора" завітала до голови Міської Ради і правоохоронних органів міста, аби отримати роз'яснення, щодо стрілянини скоєної зятем мера. 

Про те, чому правоохоронні органи навмисно затягують слідство, а свідки стрілянини воліють мовчати, дивіться сьогодні, у програмі "Люстратор 7.62"  о 19:20 на телеканалі "2+2" 

Наступна публікація