Здорових українців шахраї запроторюють до психлікарень та відбирають житло

Здорових українців шахраї запроторюють до психлікарень та відбирають житло

Зі здорових людей за гроші роблять психічно хворих / Фото: Quotidiano.net

За гроші з будь-кого можуть зробити психічно хворого та лишити в ізоляції від світу на все життя. 

Здорові українці опиняються у психлікарнях через шахраїв, які зазіхнули на їхнє житло. За певну суму грошей будь-яку людину на все життя можуть запроторити до божевільні та залишили без майна та нерухомості, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Дмитро Дудик - один із тисяч таких нещасних. Він має відмінну пам'ять і ніколи не забуде знущань, з якими йому довелося зіткнутися у психлікарні.

"Мене завезли в 2007 році 30 липня, а ногу зламали 13 серпня 2008-го року. А руку зламали 27 листопада 2011-го року", - спокійно розповідає він журналістам.

Чоловік стверджує, що за шість років перебування у психлікарні, йому жодного разу не давали таблеток по психіатричній лінії – бо його нема від чого лікувати.

Як виявилося, в Дудика є квартира в Києві, на яку зазіхнули нечисті на руку родичі. Тепер, кажуть сусіди, у помешканні чоловіка живе родина з Таїланду.

Студентська подруга Дмитра - Ольга Нетяга розшукала безслідно зниклого чоловіка в лікарні. І стверджує, що в нього ніколи не було психічних розладів.

"Увірвалися чотири санітари, вовкодави, ні лікаря, нікого, що найбільш дивне і страшне, ці чотири вовкодави взяли його за шкірку… і почали його по підлозі тягнути", - пригадує жінка, як знайомого забирали до лікарні.

Сам же Дмитро каже, що до того випадку жодного разу не був у психіатрів. Проте його одразу ж повезли до головної психлікарні країни - Павлівки. Лікарка пропонувала йому заплатити хабар за свободу, або ж підписати добровільну згоду на лікування.


Дмитро переконує, що упекти його у Павлівку вирішила екс-дружина, а допоміг у цьому її співмешканець, який працював тоді в лікарні.

"Коханець чи сожитель, він працював у Павлівці, він електрик за фахом. У Павлівці ж не тільки лікарі, там є електрики і сантехники. І він був у машині швидкої, яка приїхала", - розповів чоловік.

У тому, що будь-кого можна запроторити до божевільні за гроші, вже переконувалася програма "Гроші" у минулих випусках. Тоді журналістам вдалося "влаштувати" у психлікарню підставну жінку, яка була повністю здоровою.

Як повідомлялося раніше, здорових дітей у психлікарнях перетворюють на зомбі

Здорових українців за гроші запроторюють до психлікарень

Здорових українців за гроші запроторюють до психлікарень

Повʼязані теми:

Наступна публікація