Жебрівський пообіцяв перевірити прихильницю Путіна, яке керує децентралізацією

Жебрівський пообіцяв перевірити прихильницю Путіна, яке керує децентралізацією

Глава Донеччини заявив, що сам не бачив порушень з боку Биченко.

Для нещодавно призначеного начальника управління внутрішньої політики Донецької обласної ВЦА Людмили Биченко проведуть додаткову перевірку стосовно її проросійських публікацій у соцмережах.

Про це розповів керівник адміністрації Павло Жебрівський, який наразі оцінює чиновницю як ефективного працівника, повідомляє "Громадське радіо".

"Людина займається децентралізацією, об'єднанням територіальних громад. Вона ефективно працює... Якщо буде за нею помічена якась непатріотична поведінка, вона буде моментально звільнена", - заявив Жебрівський.

На зауваження про те, що Биченко їздила до окупованого Криму, голова Донецької ВЦА відповів, що самих постів у соцмережах не бачив, але уся інформація про неї буде перевірена.

Раніше журналіст Віталій Сизов опублікував копії публікацій Людмили Биченко в соцмережах. Згідно з ними, вона їздила відпочивати в окупований Крим, фотографувалася з "георгіївською стрічкою" і публікувала пости на підтримку президента Росії Володимира Путіна. Зараз обидві сторінки чиновниці в соцмережах ВКонтакте і Фейсбуці видалені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація