Жінку, яку на великій швидкості збив позашляховик, готують до операції

Жінку, яку на великій швидкості збив позашляховик, готують до операції

Фото: Facebook/Георгій Логвінський

Поліція розшукує водія, який втік з місця злочину.

Життю 38-річної жінки, яку напередодні ввечері поблизу метро "Арсенальна" збив позашляховик, нічого не загрожує, однак на неї чекає тривале відновлення. Про це кореспонденту ТСН розповіли лікарі.

"Там є удари, але основне перелом стегна. Їй належить операція. Її стан не загрожує. З реанімації її зараз перевели у відділення", - повідомив головлікар Київської міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін.

Мати постраждалої у розпачі, вона каже, що її донька почувається погано, і тепер на її лікування знадобляться кошти, яких у родини немає.

"Він втік і ніхто його не знайде. Моя дитина почувається погано. Їй треба робити операцію на стегні. Треба 400 доларів, а знайти їх не так просто", - скаржиться мати.

Нардеп Григорій Логвинський, який розповів про інцидент у соцмережі, розповів ТСН подробиці: ""Швидка" приїхала хвилин за 7-8. У дівчини були явні ознаки перелому, вона була без свідомості і не реагувала на відчуття болю. Осколки фари розрізали частину живота. Автомобіль був білого кольору "Нісан Кашкай". Він збив дівчину і навіть не зупинився. Трохи пригальмував і поїхав далі".

Поліція провела необхідні оперативні дії, однак кажуть, що спіймати порушника буде складно, адже свідки погано його запам'ятали.

"На жаль, громадяни не змогли чітко вказати, який саме автомобіль причетний до автопригоди. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексуУкраїни. У рамках кримінального провадження правоохоронці вилучаютьвідео з камер спостереження на шляху руху автомобіля – учасника ДТП, встановлюють марку цього транспортного засобу, розшукують його водія", - так прокоментували аварію у поліції.

Кореспондент ТСН Наталя Ярмола

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація