Жириновський зробив Авакову та Саакашвілі провокаційну пропозицію

Жириновський зробив Авакову та Саакашвілі провокаційну пропозицію

Жириновський запросив Авакова і Саакашвілі "в гості" / Фото: УНІАН

Лідер ЛДПР підтримав в нещодавньому конфлікті українських політиків.

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський підтримав конфлікт міністра МВС Арсена Авакова та голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, запросивши їх до Москви.

Про це повідомляється на офіційному сайті партії.

У зв'язку з конфліктом українських чиновників, що розгорівся на засіданні Кабміну, одіозний російський політик хоче "обговорити розділ України на дві частини".

"Крім "Новоросії", можливий варіант, коли південна Україна буде жити під керівництвом Саакашвілі, а північна – Авакова. Приїхавши до Москви, вони можуть вирішити, де буде проходити кордон цих двох нових територіальних утворень. Судячи з усього, ситуація вже готова. Час розділити Україну раз і назавжди", - передає слова Жириновського прес-центр ЛДПР.

Також російський політик вважає, що Саакашвілі і Аваков повинні обійняти пости президентів."Південну частину України назвемо Нова Грузія, а північну частину України - нова Вірменія. Досить знущатися над представниками кавказьких народів – Саакашвілі і Аваковим! Вони заслужили, щоб стати президентами нових країн", - сказав він.

Жириновському сподобалося як Аваков і Саакашвілі "відстоювали свою правоту".

"Ось так, як вони (Аваков і Саакашвілі - ред.) під час тієї розмови відстоювали свою правоту, так повинні відстоювати позицію чиновники у всьому світі: в Євросоюзі, в Росії, так повинна працювати наша Рахункова палата. Ми не поділяємо їхні погляди, не виправдовуємо їх політично, але вважаємо, що їхній стиль роботи заслуговує того, щоб з нього брати приклад", - заявив Володимир Жириновський.

Також, на сайті ЛДПР сказано, що Володимир Жириновський сьогодні, зателефонував Петру Порошенку та Володимиру Гройсману з проханням не застосовувати жодних санкцій проти політиків, які посварилися.

"Дайте можливість людям з південних регіонів спокійно покерувати двома новими європейськими державами, які можуть з'явитися на місці нинішньої України", - передає слова Жириновського ЛДПР.

Нагадаємо, напередодні міністр МВС Арсен Аваков опублікував відео конфлікту з головою ОДА Міхеілом Саакашвілі.

Також, раніше повідомлялося, що Володимиру Жириновському і ще 100 російським політикам був заборонений в'їзд на територію України.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація