Житель Миколаєва отримав ножове поранення при спробі захистити жінку від ґвалтівника

Житель Миколаєва отримав ножове поранення при спробі захистити жінку від ґвалтівника

Фото: Getty Images

Шляхетність чоловік виявив і в тому, що відмовився писати заяву на свого кривдника.

У Миколаєві 23-річний Андрій Голубєв повертався вночі додому, коли почув жіночі крики про допомогу та побачив, як якийсь чоловік намагається зґвалтувати його сусідку. Не роздумуючи, хлопець кинувся боронити жінку, натомість ґвалтівник дістав ножа і поранив місцевого жителя, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Андрій пригадує, що нападник був утричі більший за жертву, тому в жінки не було шансів дати йому відсіч. Коли захисник відтягнув п'яного ґвалтівника, той вирішив з'ясувати стосунки. "Він налетів, покликали друзів, хотіли поговорити нормально. Він видзвонював когось там, різко дістав ножа і штрикнув у зону паху спочатку. Потім побіг за друзями. Я хотів його зупинити, а він штрикнув у шию", - розповів рятівник жінки.

У Миколаєві хлопець, намагаючись захистити жінку від ґвалтівника, отримав ножове поранення

У Миколаєві хлопець, намагаючись захистити жінку від ґвалтівника, отримав ножове поранення

Зловмисник дорогою кинувся на компанію чоловіків, які проходили повз. Хтось із них дістав пневматичний пістолет і почав стріляти. На постріли збіглися люди, які викликали швидку та поліцію. Голубєв утратив багато крові, в лікарню його доставили у тяжкому стані. "З колото-різаними травмами шиї та передньої черевної стінки. Наразі стан середньої тяжкості", - розповів хірург Сергій Мінін.

Нападника затримали патрульні, зараз він під вартою. Йому інкримінують лише замах на зґвалтування, бо поранений захисник написав заяву, що відмовляється від претензій. "Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років", - пояснила інспектор відділу зв'язків із громадськістю Світлана Тараненко.

Тим часом жертва нападника досі не може оговтатися від шоку і не хоче спілкуватися з журналістами. Вона вже подякувала за порятунок Голубєву. У хлопця попереду тривале лікування, проте про свій учинок він не жалкує.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація