Жорстоке вбивство під Києвом: хлопець зґвалтував дівчину та безжально зрешетив її тіло ножем

Жорстоке вбивство під Києвом: хлопець зґвалтував дівчину та безжально зрешетив її тіло ножем

Парубок завів дівчину у недобудову та вчинив жорстоку розправу

Парубок накинувся на 17-річну дівчину, коли проводжав її додому.

Під Києвом односелець, проводжаючи 17-річну дівчину додому, зґвалтував її і завдав  25 ударів ножем. Парубок раніше був неодноразово засуджений, умовне покарання відбував і тепер, ідеться в сюжеті ТСН.19:30

Ірині було 17 років. У родині нею пишалися - вона була активісткою, займалася громадською діяльністю у Ворзелі і щойно закінчила школу зі срібною медаллю. 

Вночі вона пішла гуляти із компанією друзів. У селищі міського типу всі один одного добре знають. Провести додому Ірі запропонував її знайомий, 20-річний місцевий хлопець. Але замість дому повів її у закинуту недобудову.  На п'ятому поверсі він її зґвалтував і жорстоко завдав близько 30 колото-різаних ран. 

20-річного односельця, який її убив, затримали майже одразу. Він у всьому зізнався, а міліції розповів, що між ним та Ірою виник конфлікт, він був п'яний, тому він втратив над собою контроль. 

Неподалік Києва17-річну дівчину убив односельчанин

Неподалік Києва17-річну дівчину убив односельчанин

Сусіди на вулиці, де мешкав зловмисник, розповідають, що він з неблагонадійної родини, жив із бабусею. Старший його брат вже втретє сидить у в'язниці. Неодноразово був раніше засуджений і сам хлопець за свої 20 років.  У цей час він також був засуджений за шахрайство, але умовно, тому і перебував на волі. Тепер, за вбивство дівчини, він може отримати  від 15 років до довічного ув'язнення. 

Раніше повідомлялося, що на Київщині чоловік вбив і закопав у лісі дівчину через борг.

 Кореспондент ТСН Тетяна  Лазарчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація