Журналіст назвав головного підозрюваного у вбивстві чоловіка в Кривому Озері

Вбивцею може виявитися сержант поліції. 

Головним підозрюваним у скоєнні жорстокого вбивства 31-річного  Олександра Цукермана у селищі Криве Озеро на Миколаївщині є сержант Денис Ляхвацький. Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап.

За його словами, саме вказаний чоловік стріляв з пістолета у загиблого.

"Головний підозрюваний у вбивстві на Миколаївщині - сержант Денис Ляхвацький. Це він стріляв з пістолета в загиблого Олександра Цукермана. Такі свідчення вже дають його колеги (чи співучасники), затримані по цій же справі", - йдеться у повідомленні Гнапа.

Також у соцмережах розшукали сторінку Ляхвацького. У Facebook він постив фото з роботи, відпочинку та катання на мотоциклі. 

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області місцеві поліцейські насмерть забили молодого чоловіка.

Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко, заарештовані троє поліцейських та доведено застосування ними вогнепальної зброї. Як розповідають місцеві мешканці, після сімейної сварки Олександр Цукерман пішов спати у своєму авто у гаражі, але перед тим дружина викликала поліцію. Правоохоронці витягли чоловіка з його авто, жорстоко побили на очах у родичів та вчинили кілька пострілів.

Мати загиблого Ольга Цукерман, яка була свідком вбивства сина, каже, що вже після того як чоловік помер, поліцейські наступали йому на шию ногами. З тіла витягли чотири кулі.

Експертиза підтвердила, що мешканця Кривого Озера вбили з вогнепальної зброї

Експертиза підтвердила, що мешканця Кривого Озера вбили з вогнепальної зброї

Повʼязані теми:

Наступна публікація