Журналісти дізналися, з ким у Львові слухали джаз Кличко й Садовий

Журналісти дізналися, з ким у Львові слухали джаз Кличко й Садовий

Андрій Садовий / Фото: УНІАН

Музична подія зібрала у місті Лева чималу кількість відомих людей.

Минулих вихідних український політикум відвідав львівський Alfa Jazz Fest. З ким вони вирішили послухати джаз разом - йдеться в сюжеті ТСН.

Так, біля головної сцени події був помічений столичний глава Віталій Кличко. Примітно, що він прибув на захід разом зі своїм радником Дмитром Білоцерківцем, а не з дружиною.

Глава парламентської фракції "БПП" Ігор Гринів також був без своєї половинки. На питання журналіста про те, чому він прийшов один, депутат відповів, що дружина в цей час бавить онуків, так само, як і його мати.

Водночас жінка мера Львова Андрія Садового - Катерина - на питання щодо останнього побачення зі своїм чоловіком, відповіла, що воно відбулося якраз в день одного із концертів на музичному фестивалі.

"Сьогодні назрівав величезний скандал. Я почала махати руками, кричати і ще щось. Андрій вийшов з хати і я подумала: дійсно, зараз ідем на джаз, буде все так гарно, і все", - розповіла вона, очевидно, маючи на увазі те, що конфлікт було залагоджено музикою.

"Я багато на роботі, Катя багато з дітьми. Але коли, наприклад, менші їдуть на село, а старші - десь гуляти, ми лишаємся вдома самі: це таке класне романтичне побачення", - додав Садовий.

Також дружина Садового зазначила, що її чоловік може навіть допомагати в хатній роботі. Водночас львівський глава додав, що вміє готувати деруни, яєчню, "феноменальну" кашу.

Садовий розповів, чому 7 років на освідчувався дружині

Садовий розповів, чому 7 років на освідчувався дружині

Тим часом екс-міністр фінансів України Наталя Яресько розповіла про музичні здібності в її родині. За її словами, діти добре грають на фортепіано, а брат навіть має власну музичну групу, яка виконує український фолк.

А екс-глава МЕРТ Павло Шеремета пригадав, що запросив свою дружину на побачення вперше після танцювальної репетиції. Його жінка додала, що 17 років займалася танцями. На питання щодо спільної улюбленої пісні, Шеремета заспівав приспів із композиції групи "Кино": "Перемен требуют наши сердца".

Кореспондент ТСН Дар'я Щаслива

Як представники політичного бомонду провели вихідні у Львові на музичному фестивалі

Як представники політичного бомонду провели вихідні у Львові на музичному фестивалі

Повʼязані теми:

Наступна публікація