Журналісти "Грошей" підрахували заробітки безхатьків і перевірили українців на чуйність

Журналісти "Грошей" підрахували заробітки безхатьків і перевірили українців на чуйність

"Гроші" дізнались, чому одеситам небезпечно їздити на "нових" 40-річних трамваях

Історія людини, що два роки живе в терміналі київського аеропорту, та як безхатченки заробляють більше за середню зарплату українця: сьогодні у програмі "Гроші" на 1+1.

До сьогоднішнього ефіру "Гроші" підготували декілька сюжетів у форматі "соціального експерименту". Так, після скандалу у Львові, журналісти перевірили, чи у всіх київських кафе та ресторанах готові приймати відвідувачів з ДЦП, та яке насправді ставлення демонструє українське суспільство до подібних людей.

На ще один експеримент наважилась і відважна журналістка програми Анастасія Бобкова, яка на кілька днів перетворилась на безхатченка та зуміла з'ясувати, скільки заробляють київські бомжі, та чому їх доходи можуть перевищувати середню заробітну плату звичайного українця.

Анастасія Бобкова на кілька днів перетворилась на безхатченка / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Про те, як не лише вулиця, а й, наприклад, термінал аеропорту, може стати домівкою людини – за аналогіэю з американським фільмом "Термінал" - розкажуть автори проекту, які знайшли чоловіка, що понад два роки живе у міжнародному аеропорті "Бориспіль". Вони дізнались неймовірну історію людини, яка нікому не потрібна.

Також, програма "Гроші" розкаже про блокаду російських фур: журналісти проекту з'ясували, що планують робити далекобійники, а також поспілкувались з ініціаторами та учасниками блокади на місцях.

Окрім цього, "Гроші" дізнались, чому одеситам небезпечно їздити на "нових" 40-річних трамваях, що їх придбало місто, та як при цьому шахраям вдалося отримати 2000% прибутку.

Нагадаємо, що щопонеділка о 22:00 "Гроші" відкривають інформаційний тиждень на телеканалі 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація