Журналісти провідних каналів заспівали заради порятунку дітей з вадами серця

Журналісти провідних каналів заспівали заради порятунку дітей з вадами серця

Журналісти провідних каналів заспівали заради порятунку дітей з вадами серця

Благодійний концерт провели для збору коштів на дороге обладнання для лікарні.

Співати від серця і для сердець. В такий незвичний для себе спосіб збирали гроші на обладнання для Центру дитячої кардіології та хірургії при клініці Охматдит українські журналісти. Благодійний концерт провели у приміщенні театру оперети. На сцену вийшли і кореспонденти ТСН.

З баяном, бандурою і великим серцем Наталя Нагорна в гримерці готується до свого сольного виступу. Дмитро Фурдак перевіряє власний реквізит.

Аби впоратися з хвилюванням, кореспонденти ТСН ще до виступу ходять перевіряти сцену. Сміються, підтанцьовують і розважають ведучого концерту. Для нього сьогоднішня роль теж незвична, адже він анестезіолог дитячого центру кардіології та хірургії.

Саме для пацієнтів цього закладу нині і збирають гроші. Операції дітям тут роблять безкоштовно. Завдяки професійності лікарів і обладнанню, смертність серед паціентів менше відсотка. Але на оновлення медичної апаратури держава не виділяє гроші уже 10 років. Хоча вартість чи не кожної трубки може сягати мільйонів гривень. Тож лікарі розраховують лише на спонсорів. Усі тутешні пацієнти – немовлята по два-три кілограми ваги. Заради здоров'я їхніх сердець українські журналісти зголосилися заспівати.

Першим від ТСН вражати на сцену виходить Дмитро Фурдак. Зал журналісту аплодує стоячи.

Українські журналісти співами збирали кошти для хворих дітей

Українські журналісти співами збирали кошти для хворих дітей

Рахунок, куди можна надіслати гроші, організатори відкрили перед концертом. Закриють його за місяць. Скільки можуть зібрати лікарі дитячого центру кардиології та хірургії не загадують. Кажуть, це не головне.

Загалом взяти участь у благодійному концерті зголосилися два десятки журналістів. Репертуар кожен обирав собі сам. Вокальні дані ніхто не оцінював. Співали просто від серця.

Долучитися до збору коштів можуть всі охочі:

Міжнародний благодійний фонд "Дитяче серце"

код ЄДРПОУ 20033929,

рахунок № 26001014060537,

в Філії АТ "Укрексімбанк" в м. Києві,

МФО банку 380333.

Фонд є неприбутковою організацією, код неприбутковості 0005

Призначення платежу: Благодійний внесок 

Повʼязані теми:

Наступна публікація