Зіпсувала свято. Кримчанка назвала "губернатора" Севастополя соромом Росії

Зіпсувала свято. Кримчанка назвала "губернатора" Севастополя соромом Росії

Фото: Крим.Реалії

Кримчанка вийшла на мітинг проти "губернатора" Севастополя

У Севастополі сьогодні під час святкової ходи місцева мешканка влаштувала одиночний антиурядовий мітинг. Жінка вийшла під будівлю "уряду" Севастополя, тримаючи в руках плакат із гаслом про ганьбу Росії, пише "Крим. Реалії".

Такий спротив кримчанки викликаний призначенням на посаду "губернатора" Севастополя Сергія Міняйла. Відтак, жінка висловила протест саме в той час, як центральним кільцем міста проводилась урочиста хода на честь "возз'єднання" Криму з Росією.

Учасники ходи постійно вступали із мітингаркою у словесні "сварки". Жінку просили не проводити подібних акцій у "святковий" день. Поліція у конфлікт не втручалась.

Зазначається, що подібні акції на підтримку відставки Міняйла підтримує і громадського руху "Захистимо Севастополь". Втім цього разу учасники руху вирішили підтримати святковий хід та мітинг на площі Нахімова.

Раніше кримські татари вийшли на мовчазний мітинг у Києві. Зокрема, учасники акції пом'янули першого загиблого з початку анексії півострова. Учасники тримали в руках паперові різнокольорові фігурки з іменами кримчан, які залишились на території окупованого півострова і не мають змогу прийти на подібну акцію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація