ЗМІ дізналися, що скандальний екс-ректор Мельник відновлюється на посаді

ЗМІ дізналися, що скандальний екс-ректор Мельник відновлюється на посаді

Петро Мельник / Фото: УНІАН

Відповідні документи він подав до суду.

Екс-ректор Національної податкової академії Петро Мельник, якого звинувачували в хабарництві, за рішенням суду через виконавчу службу відновлюється на посаді.

Про це повідосляє агентство УНІАН з посиланням на джерело.

"Сьогодні Мельник приніс до Ірпінської виконавчої служби відповідні судові документи для відновлення його на посаді ректора", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, у липні 2013 року Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції у власному кабінеті під час отримання хабаря. На початку серпня на нього надягли спеціальний браслет, який дозволяв відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч проти 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку, після чого його оголосили у розшук. Згодом екс-ректор знайшовся у США, а 1 квітня 2014 року Мельник повернувся до України, де його було заарештовано, але скандальний екс-ректор вийшов під заставу у 609 тисяч гривень.Ірпінський міський суд ухвалив виправдувальний вирок Мельнику, вирішивши, що одіозний екс-регіонал не винний у хабарництві. Однак 5 листопада Апеляційний суд Київської області скасував виправдальний вирок.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація