Знайдена вагітна двійнею дівчина знову загадково зникла з батьківської хати

Знайдена вагітна двійнею дівчина знову загадково зникла з батьківської хати

Знайдена вагітна двійнею дівчина знову загадково зникла з батьківської хати

Вона пішла з дома на світанку в нічній сорочці та капцях.

З 19-річною вагітною Дариною Лаговською вже вдруге немає ніякого зв'язку. Молода жінка, яка ще два дні тому виношувала двійню і була вже на останньому місяці вагітності, цього разу пішла з дому у Житомирі в одній нічній сорочці і не повернулась, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

До того її дві доби шукали у столиці. Звідти вона сама приїхала на таксі. Батьки, які ще день тому тримали доньку в обіймах, знову забили на сполох, бо Дарина пішла з дому о 5:00 ранку. На її пошуки орієнтовані всі підрозділи поліції Житомира та Києва. "Батьки звернулися із заявою про її зникнення. Просять розшукати, встановити, де вона могла в такому вигляді подітися", - каже керівник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Батько підтверджує, що донька пішла з дому в нічній сорочці та капцях. Мати, котра ще кілька днів тому благала всіх про допомогу, тепер просить забути про її родину і не турбувати. Таємнича історія про вагітну двійнею дівчину, яка то щезає, то знаходиться, але вже без дітей, а потім знову зникає – обростає подробицями. У поліклініці за місцем проживання Дарини кажуть, що дівчина не стояла на обліку, як вагітна. Такої інформації немає і в столичних клініках. "За офіційними даними, пацієнтки з таким прізвищем не було", - твердить головний гінеколог України В'ячеслав Камінський.

У Житомирі знову зникла Дарина Лаговська, яка ще два дні тому виношувала двійню

У Житомирі знову зникла Дарина Лаговська, яка ще два дні тому виношувала двійню

Він визнає, що в цій історії забагато таємниць. Спочатку правоохоронцям треба встановити, чому дівчина не перебувала на обліку, де народжувала і як так сталося, що момент появи нових українців ніде не зафіксований. "Можливо, я помиляюся, але я впевнений, що без зовнішньої допомоги людей, які були б зацікавлені в цих дітях – ну, не обійшлося 100%. Якщо це двійня – то протягом 6-10 годин така пацієнтка повинна взагалі знаходитись під інтенсивним спостереженням. Тому що ризик для цієї жінки, для здоров'я і для життя колосальний", - твердить лікар.

У поліції кажуть, що поки шукають саму дівчину. Щойно її знайдуть – розслідуватимуть, що сталося з новонародженими дітьми.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація