Знайшли в калюжі крові: загиблий на межі України та Польщі раніше служив в АТО

Знайшли в калюжі крові: загиблий на межі України та Польщі раніше служив в АТО

Слідчі називають основною версією трагедії самогубство.

У пункті пропуску "Краковець" знайшли мертвим молодого прикордонника. Він помер від вогнепального поранення в голову, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

31-річний молодший інспектор Держприкордонслужби не повернувся з нічної зміни. Колеги знайшли його тіло та службовий пістолет Макарова в одному з приміщень. "Вагове приміщення, де зважують транспортні засоби. Він лежав на підлозі в калюжі крові", - розповів заступник військогового прокурора Львівського гарнізону Тарас Кохалик.

Слідчі шукають причини загадкової смерті молодого прикордонника

Слідчі шукають причини загадкової смерті молодого прикордонника

Колеги, яких встигли допитати слідчі, пострілу не чули. Вони кажуть, що прикордонник був життєрадісними і причин вкоротити собі віку начебто у нього не було. "Завжди людей, які заступають, опитують, чи є якісь причини, які заважали би виконувати посадові обов'язки. На даний час відомо, що жодних претензій, жодних зауважень в нього не було", - каже речник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет.

Слідство припускає, що це було самогубство, проте стверджувати про це можна буде лише після судово-медичної експертизи. Наразі про загиблого відомо, що влітку 2014 року прикордонник два місяці служив у зоні АТО. У нього залишились дружина і неповнолітній син.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Наступна публікація