"Золотого" маньяка у Сумах спіймали, коли він прийшов у прокуратуру скаржитись на міліцію

"Золотого" маньяка у Сумах спіймали, коли він прийшов у прокуратуру скаржитись на міліцію

У Сумах упіймали маніяка-золотошукача

Правоохоронці підозрюють у нападах на жінок 43-річного слюсаря місцевого підприємства.

Сумського маніяка-золотошукача впіймали. Про це відзвітувала тамтешня міліція, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

За твердженням правоохоронців, нападник, що два тижні тримав у страху все місто, сам прийшов до прокуратури поскаржитися на дії міліції, де його й затримали.

У вбивстві двох літніх жінок правоохоронці підозрюють 43-річного слюсаря місцевого підприємства.

Як з'ясувалося, цей чоловік уже був під підозрою правоохоронців улітку - після першої серії пограбувань. Тоді шістьом жінкам завдали ударів по голові та зірвали золоті сережки. Утім, того разу підозрюваного відпустили, оскільки доказів причетності не було.

Сумського маніяка впіймали

Сумського маніяка впіймали

Нині, кажуть у міліції, про причетність затриманого свідчать вилучені у скупника золоті прикраси, що належали потерпілим та щиросердне зізнання підозрюваного.

"На сьогоднішній день ми готові говорити про 8 епізодів, і робота ще триває, - це два останні вбивства і літні розбійні напади, два грабежі. Є ряд доказів від упізнання потерпілими його, від його зізнання щирого і явки з повинною, і ряд вилучених речових доказів, які впізнали потерпілі", - запевнив керівник УМВСУ в Сумській області Віктор Козицький.

Зі слів затриманого, він нападав на жінок з корисливих мотивів. Маючи численні кредити в банках, він таким чином планував з ними розрахуватися. Свідомо обирав літніх людей, оскільки вони в силу своїх фізичних можливостей не могли дати достойної відсічі.

Суд уже обрав для підозрюваного запобіжний захід - арешт без можливості застави. Покаранням за скоєне для нього може стати довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Рівному винахідливий злодій грабував закоханих під час занять сексом. Зокрема, грабіжник нападав на парочки під час "автомобільного" сексу в полі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація