Coins.kiev.ua: Скупка золотих і срібних монет в Києві

Coins.kiev.ua: Скупка золотих і срібних монет в Києві

Coins.kiev.ua: Скупка золотих і срібних монет в Києві

На сьогоднішній день все більше стає популярною проста і зручна послуга, на якій можна гарненько заробити.

Це скупка золотих монет – яка складається з простих етапів: спочатку власник монет може звернутися до фахівця і обговорити продаж, потім фахівець запропонує вислати фото монет на електронну адресу, після чого буде надана максимально точна оцінка вартості. Далі залишається тільки домовитися про час візиту. Одна з основних переваг продажу золотих і срібних монет у спеціальному бюро скупки – можливість отримати всю суму одразу.

Купимо дорого монети царської Росії

Монети, які були в ужитку більш століття тому та інші цінні монети оцінюються безкоштовно. Фахівець проводить оцінку з урахуванням нумізматичної цінності (дуже важливо для визначення реальної вартості).

Золоті і срібні монети СРСР

Деякі монети СРСР зроблені з чистого золота або срібла, тому оцінюються досить дорого – значно дорожче, ніж в ломбардах.

Перші копійки, зроблені зі срібла, з'явилися ще за час правління Івана Третього. Старт виробництва золотих монет почався за царювання Василя Шуйського. В ті часи виробляли тільки ручні монети – карбування проводилося окремо фахівцем. Зараз ці монети коштують дорого. Пізніше, при Петрі Першому, було організовано велике виробництво – золоті монети виготовлялись на спеціальних верстатах. За часів Петра Першого з монет зникли латинські символи і написи, а на їхнє місце прийшли цифри, що означають рік карбування.

Монети України з дорогоцінних металів також оцінюються великими сумами. Чим меншим був тираж монет, а також чим раніше вони були випущені, тим більше може бути запропонована сума за їхній викуп.

Монети світу оцінюються і залежно від стану поверхні. Якщо монета виявилася забрудненою (або покритою оксидною плівкою), її не потрібно намагатися самостійно очистити, оскільки можуть бути нанесені подряпини і інші пошкодження.

Антон Васютинський – медальєр Монетного двору СРСР, який розробляв дизайн для радянських монет. Їх почали робити після краху попередньої грошової системи. Найцінніші монети – 2 копійки (1925, 1927), 10 копійок (1931), 15 копійок (1931), 20 копійок (1931), 20 копійок (1934), монети 1958 і 1947 років.

Дізнайтеся більше про особливості скупки цінних монет на http://coins.kiev.ua/blog

Наступна публікація