Лідер бінарних опціонів Binary Uno почав роботу з біткойнами

Лідер бінарних опціонів Binary Uno почав роботу з біткойнами

З 30 травня відома платформа з торгівлі бінарними опціонами Binary Uno приступила до роботи з Біткойн.

З 30 травня відома платформа з торгівлі бінарними опціонами Binary Uno приступила до роботи з біткойнами. Система буде дозволяти кілька варіантів використання криптовалюта для брокерських операцій. Таким чином, компанія пішла назустріч своїм клієнтам і вирішила рухатися в ногу з часом.

Відтепер в доступі у клієнтів з'явиться одразу 2 нових можливості заробляти за допомогою біткойнів. Binary Uno тепер пропонує:

1. Ставити на зміни на ринку біткойнів. Тобто, вибравши якийсь проміжок часу, можна зробити прогноз, в який бік зміниться ціна на ринку біткойнів. Якщо Ваш розрахунок виявиться правильним — Ви будете в числі тих щасливчиків, хто почав заробляти за допомогою криптовалюта вже сьогодні.

2. Друга можливість, надана компанією, — це внесок біткойнів на Ваш рахунок. Далі клієнт може сміливо приступати до звичних для нього прогнозів на ріст або зниження на біржових ринках різних активів, валют, сировинних товарів і індексів. 

Керівництво компанії впевнене, що це новий етап у розвитку платформи. Адже тільки хороші і надійні прогресивні компанії здатні рухатися назустріч інноваціям. У той же час, біткойни — це поки що новий, але вже досить перевірений спосіб не залежати від часто тендітної банківської системи. Ринок електронної валюти стає все більш популярним через свою стабільність і незалежність, адже ніякі зовнішні чинники не можуть впливати на його котирування. Кожен день вартість встановлюється тільки через співвідношення попиту і пропозиції. 

Компанія Binary Uno уважно стежила за таким стрімким розвитком даного сегмента фінансового ринку. Йдучи назустріч побажанням своїх клієнтів і прагнучи завжди відповідати високо піднятою планці в сфері торгівлі бінарними опціонами, Binary Uno приступила до реалізації такого амбітного проекту. Тепер і без того багатий функціонал платформи поповнився можливістю заробляти на такому незвичайному активі. Ринок цей досить новий, але, тим не менш, показує стійкий приріст прибутку і зацікавленості серед трейдерів. 

По-перше, біткойни — це вигідно. Це — низькі комісії, висока прогнозованість і стабільний дохід. По-друге, це повна безпека. Звичайно, Binary Uno і так користується міжнародно визнаною системою Secure Sockets Layer, яка автоматично забезпечує шифрування всіх платежів за кредитними картками через інтернет. Але вигідним плюсом роботи з біткоінами є ще і повна анонімність, і те, що кожна транзакція захищена надійними ключами шифрування. По-третє, BTC (а саме так називають криптовалюту) — це широкі можливості.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, Ви можете звернутися на сайт компанії https://www.binaryuno.com/ru/ або на адресу електронної пошти support@binaryuno.com.

Наші кращі фахівці з радістю дадуть відповідь на будь-яке Ваше питання.

Наступна публікація