Меблі в розстрочку Новини компаній

Меблі в розстрочку

Якщо Ви погашаєте суму заборгованості протягом 5-ти або 10-ти місяців, то щомісячна комісія складає 0%, страховий платіж - 1% на місяць!

Неможливо уявити собі наше житло без добротних меблів. Варто відзначити, що у кожної людини своє власне уявлення про затишну, комфортною квартирі або будинку. Одні люди залишаються прихильниками традиційного стилю, іншим, навпаки, до душі все нове. Тому вони вибирають стиль модерн, хай-тек тощо.

До якого б стилю ви себе не відносили, вибрати меблі до душі цілком реально і доступно на сайті нашого інтернет-магазину "Gc.Dn.Ua".

Звичайно, якщо враховувати вартість хороших меблів, то стає зрозумілим, чому не завжди по кишені придбати її, повністю і відразу оплатити покупку. Для таких ситуацій наш магазин меблів, спільно з найбільшими банками України, пропонує таку послугу, як покупка меблів у розстрочку або в кредит. І якщо з кредитом все зрозуміло, то на такій послузі, як розстрочка, є сенс зупинитися більш докладно.

Умови:

1) термін кредитування - від 15 до 24 місяців (можливо дострокове погашення);
2) сума кредиту - від 300 до 50 000 гривень;
3) початковий внесок - 10%;
4) процентна ставка по кредиту - 0,01% річних;
5) щомісячна комісія - 2,7% від суми кредиту (нараховується з 6-го, 11-го місяця);
6) страховка - 1% від суми кредиту;
7) вік позичальника від 21 до 65 років;
8) наявність у позичальника паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду.

Якщо Ви погашаєте суму заборгованості протягом 5-ти або 10-ти місяців, то щомісячна комісія складає 0%, страховий платіж - 1% на місяць!

Тільки в цьому місяці в можете оформити розстрочку на 3, 4 І 5 місяців без комісій та страхових платежів!

Для оформлення розстрочки вам знадобитися отримати у нас рахунок-фактуру і підійти з нею в будь-який зручний для вас відділення Банку, розташоване в вашому місті. Не забудьте, крім рахунок-фактури, захопити з собою ІПН та паспорт. 

Після оформлення у банку всіх документів, ви станете щасливим володарем ваших меблів.

Наступна публікація