Модні заміські будинки з Sip-панелей — швидко і вигідно

Модні заміські будинки з Sip-панелей — швидко і вигідно

Фото: ТСН.ua

Шанувальників будівництва за канадською технологією стає все більше. Чим приваблюють людей сип-панельні будинки, розповіли фахівці компанії Cервус.

Енергоефективне житло в Україні може перетворитися на справжній тренд. Експерти відзначають стрімке зростання попиту на цей вид будинків за останні 5 років і прогнозують продовження тенденції.

Практика довела, що канадська технологія вигідна, перевірена і надійна. Вона дозволяє економити бюджет замовника на момент зведення будівлі, а також значно скорочує витрати на опалення в процесі його експлуатації.

Сьогодні переваги цієї технології активно використовуються в різних сферах. Сип-панельні споруди зустрічаються всюди: ресторани, бази відпочинку, поліклініки, готелі, магазини — масштаби і призначення проектів найрізноманітніші. А найбільш затребуваним напрямом є будівництво заміських будинків, приватних котеджів і дач.

Чому все більша кількість людей відходить від традиційних методів і класичних матеріалів? Все просто. Сучасний світовий ринок будівництва прогресує, пропонуючи нові альтернативи, більш екологічні та більш економічні.

Канадська технологія приваблює кількома можливостями. В першу чергу це найкоротші терміни здачі об'єктів. У країні, де сумлінність і дисципліна будівельників — швидше виняток, ніж правило, чіткі терміни мають величезне значення. Крім того, скачки на валютному ринку і нестабільна економічна ситуація в цілому грають проти довготривалого будівництва. У той час як перспектива гарантовано отримати ключі від готового каркасного будинку вже за пару місяців позбавлена будь-яких ризиків. Це безпечна інвестиція, і в разі бізнесу — вкладення, що досить швидко окупається.

По-друге, каркасні будинки за канадською технологією обирають завдяки високим показникам енергоефективності. Було проведено величезну кількість досліджень і тестів, що підтверджують здатність таких будівель економно використовувати ресурси і при цьому довго зберігати тепло в приміщенні. Подібні результати забезпечила бездоганна теплоізоляція і особливості будови панелей.

Ці будинки також називають "пасивними" або "розумними". Вони можуть близько тижня підтримувати комфортну температуру при вимкнених радіаторах опалення. Економія на комунальних платежах очевидна, і мова йде про зменшення сум у кілька разів. З огляду на нинішні тарифи та їх постійне зростання, суми зекономлених коштів вражають.

По-третє, бюджет будівництва за канадською технологією відкриває можливість побудувати власний будинок для багатьох сімей. Якщо порівнювати з будинками з газобетону, дерева або цегли, зведення каркасного котеджу обійдеться відчутно дешевше. Однак це ніяк не відіб'ється на якості і надійності будівлі. Досвід західних країн прекрасно це демонструє більше 70 років!

Запросити прорахунок типового або індивідуального проекту можна прямо на сайті будівельної компанії.

Наступна публікація