Незвичайні тренажери milon переосмислили фізіологію

Незвичайні тренажери milon переосмислили фізіологію

Незабаром в Києві відкриється унікальний для країни спортивний клуб nolimits — слідом за декількома країнами по всьому світу.

Унікальність клубу — в інноваційній системі тренажерів, яка в ньому використовується. Творцям німецького обладнання milon, на якому здійснюються не тільки тренування, але і контроль їх ефективності, вдалося повністю переосмислити фізіологію цього процесу і підвищити ефективність і безпеку тренувань при зменшенні їх періодичності та тривалості!

При першому візиті в клуб nolimits за допомогою апарату під назвою milonizer тренер допомагає зняти антропометричні дані спортсмена і розробити систему тренувань, що фіксується на персональній чіп-карті відвідувача. Надалі, при кожному візиті в клуб відвідувач підходить по черзі до всіх тренажерів, і, вставивши карту, активує персональне тренування, інтенсивність якого поступово зростає. Цікаво, що в цих тренажерах, тренування на яких займає всього 35 хвилин, ніхто, крім спортсмена, не бачить ваги, з якою він працює. Але, найголовніше, за словами творців тренажерів milon, для того, щоб домогтися результату, достатньо займатися хоча б два рази на 10 днів!

Простежити за відкриттям першого в Україні спортивного клубу нового зразка прилетів СЕО та співзасновник компанії nolimits, ідеолог інноваційних тренувань, Петр Герінг, і ми поспішили дізнатися, як в новому київському клубі http://ua.itsmilon.club/ua/index.html ці інноваційні тренування будуть реалізовані.

—Розкажіть, будь ласка, чому клуб відкривається в Україні, в місті Києві, адже, напевно, є країни, де населення більш заможне і більше стурбоване власним здоров'ям?

—В Нідерландах, де в 1996 році я відкрив свій перший спортивний клуб, на той момент займалося спортом лише 3% населення. У 2001 році — вже 5%, а в 2016 частка людей, які підключилися до модного нині здорового способу життя, склала вже 17%. А Україна в той же час розвивається більш активними темпами, адже тільки в Києві спортом займається 7% населення! Ми віримо в потенціал вашої країни і бачимо зацікавленість людей якісними і ефективними системами тренувань, які дійсно дадуть результат.

—Зазвичай в тренажерних залах правильним (і модним) вважається тренування з персональним тренером. Як це реалізовано в клубах nolimits?

—Базовою станцією для обладнання milon є milonizer, і вона автоматично налаштує кожен тренажер, а вже тренер — направить, підтримає і замотивує відвідувача. Більш того, тренер проходить перше тренування по всіх тренажерах з кожним відвідувачем. На відміну від звичайних тренажерів, де може трапитися будь-що, тренажери milon сконструйовані таким чином, щоб ймовірність травм була виключена. Система не скасовує необхідність у тренері, а доповнює його, створюючи синергію.

—Провідні спортсмени і тренери стверджують, що для досягнення хороших результатів потрібно тренуватися приблизно одну годину в середньому 2-3 рази на тиждень. За допомогою яких інновацій вдалося "обдурити" фізіологію?

—Із системою milon за одне тренування ви працюєте з усіма групами м'язів, а спеціальний ізокінетичний тест допомагає нам правильно визначити необхідне навантаження. З огляду на те, що ексцентричне навантаження на 30% вище концентричного, тіло спортсмена потребує відновлення протягом 72-96 годин (3-4 дні), та й процеси спалення жиру при цьому тривають в 15 разів довше, ніж після годинного кардіотренування. А це означає, що вам достатньо тренуватися щонайменше два рази в 10 днів по 35 хвилин, щоб отримати результат.

Отже, відповідаючи на ваше запитання, можу сказати: ми не "обманюємо" фізіологію, ми ефективніше використовуємо її особливості!

Наступна публікація