Особливості оренди квартир подобово у Львові на початку зими Новини компаній

Особливості оренди квартир подобово у Львові на початку зими

Зміни на ринку подобової оренди квартир у Львові починаються щоразу з настанням нового сезону. 

Ця зима не стала винятком – власники почали переглядати ціни і готуватися до підвищення попиту перед святами. Але наскільки здивує гостей міста ситуація з подобовим житлом і чи варто сподіватися зекономити, якщо Ваша поїздка припала на перші тижні грудня?

Особливості оренди квартир подобово у грудні

Грудень – відносно спокійний місяць для ринку подобової оренди квартир у Львові, набагато більший ажіотаж навколо житла очікується під час зимових свят. Хоча й у цей період охочих зняти квартиру не бракує - пропозиції від власників цікавлять в першу чергу туристів, які приїхали на один з численних культурних заходів або матчів на "Арені Львів".

Проте господарі квартир відзначають, що замовлень на перші тижні місяця мало, більшість клієнтів домовляються про квартиру за кілька днів до поїздки, оскільки попит не перевищує пропозицію. Що ж стосується переліку доступних квартир подобово від власників, то він у Львові як раніше широкий. Але не забувайте при виборі житла врахувати основну особливість сезону – температуру. Перед бронюванням визначтеся, який тип опалення буде для Вас найзручнішим – централізоване чи пічне. У більшості квартир в центрі саме пічне, тож обігрів житла потребуватиме додаткового часу. Якщо у Вас його нема, взимку краще буде зняти квартиру подобово у Львові в одному з віддалених від центру районів.

Що з цінами на квартири у Львові на початку зими?

Гостям міста слід готуватися до доволі двозначної ситуації з цінами на квартири подобово у Львові на початку зими. З одного боку, багато власників вже підвищили вартість оренди у зв'язку зі зростанням тарифів на комунальні платежі. З іншого – деякі господарі притримують ціни до зимових свят, намагаючись привабити поодиноких клієнтів вигідними пропозиціями.

Але якщо для гостей з інших міст України оренда квартири подобово у Львові навіть зараз може видатися дорогою, то іноземців ціни приємно здивують. Лише за 20-30 доларів вони зможуть зняти розкішні апартаменти з широким переліком зручностей і новим ремонтом.

Мінімальна ціна, за яку можна зняти однокімнатну квартиру у Львові на добу – 200 гривень для двох чоловік. Оренда двокімнатної коштуватиме від 300, трикімнатної – від 450 гривень за добу. В останні числа грудня ціни піднімуться як мінімум на 150-200 гривень, а на деякі квартири навіть вдвічі. Звичайно, точна вартість залежатиме від житлового стану і переліку зручностей. Не останню роль відіграє і зговірливість власників, адже завжди можна домовитися про знижку, якщо тільки Ви орендуєте житло напряму, а не через посередника - повідомляє Miete.com.ua.

Як бачимо, ціни на квартири подобово в перших числах грудня не істотно змінилися порівняно із осінніми тарифами. Але вартість оренди може зрости в будь-який момент – як тільки збільшиться попит. Тож перед поїздкою у Львів краще домовляйтеся з господарями наперед – це найпростіший спосіб знати квартиру, вже підготовлену до нового сезону, за старою ціною.    

Наступна публікація