Рустем Мельніченко - творець і натхненник GIPNETIX

Рустем Мельніченко - творець і натхненник GIPNETIX

Випуск і приголомшливий успіх 100 Doors дозволили Мельніченку повністю переключитися на свої проект.

Рустем Мельніченко – відомий вітчизняний програміст, створив свою власну компанію GIPNETIX і завоював феноменальну популярність, завдяки розробці ігрових мобільних додатків.

Рустем починав свій кар'єрний шлях в одній з перших іноземних компаній, що працюють в Криму - YouWinIT. Ще студентом, працюючи на півставки, він встиг написати безліч додатків на Adobe Flash.

Потім була посада в Pilgrims Consulting, де Рустем продовжив паралельно займатися своїми проектами, частково передавши права на свої твори роботодавцям. Саме в цей час з'явилися відомі 100 Doors 2013.

Найзнаковіше творіння Рустема наразі – 100 Doors 2013, логічна гра, яка до початку 2016 року набрала більше 22 мільйонів установок і більше 100 тисяч коментарів. Згідно зі статистикою, переважна більшість користувачів поставили додатку максимальну оцінку. Таким чином, гра 100 Doors 2013 поставила своєрідний рекорд серед додатків для мобільний пристроїв, які були випущені в нашій країні.

Інтуїтивно зрозуміла, але разом з тим досить складна і різноманітна гра в жанрі головоломки однозначно сподобалася ігровій аудиторії.

Випуск і приголомшливий успіх 100 Doors дозволили Мельниченку повністю переключитися на свої проекти, зібрати команду професіоналів і однодумців, а потім відкрити свою компанію з розробки ігор – GIPNETIX.

Escape the Mansion – став ще однією грою, яку випустила компанія Рустема. Незважаючи на те, що повторити рекорд "100 Дверей" він не зміг, додаток не залишився без своїх фанатів. Крім того, в Escape the Mansion було реалізовано кілька нових фішок, як численні міні-ігри, платні підказки, бонуси за реєстрацію через FB.

Наразі GIPNETIX на чолі з Рустемом Мельніченком продовжує активно займатися розробкою інтерактивних додатків. Користувачі та фанати серії гри про "двері" впевнені, що розробники зроблять акцент на логічну і розвиваючу складову, а також на рішення головоломок.

Можна бути впевненими, що творчий потенціал лідера GIPNETIX і злагоджена команда творців ігор дозволять вітчизняному представнику індустрії ігробуду найближчим часом випустити нові додатки, які, цілком ймовірно, поб'ють рекорд 100 Doors. А поки нам залишається стежити за новинами і чекати запуску чергового творіння Мельніченка і його команди.

Наступна публікація